Zavičajni muzej Slatina
Vijesti
Novosti
Muzej
Zbirke
Izložbe
Zavičajnici
Edukacijske aktivnosti
Istraživački rad
Muzejske publikacije
Donacije
Linkovi
Elektronička knjižara
Javna nabava i pristup informacijama
Zavičajni muzej Slatina arrow Izložbe
Izložbe
Prva samostalna izložba slika Josipa Jurkina: More, rijeke i jezera (12.3. – 12.4.2015.) PDF Ispis E-mail
Prošle
Četvrtak, 12. 03. 2015.

 

Opširnije... Nakon višedesetljetnog bavljenja amaterskim slikarstvom, kontinuiranog sudjelovanja u radu Slatinskog likovnog kluba i izlaganja na skupnim izložbama, Josip Jurkin se po prvi put samostalno predstavlja izložbom svojih pejzaža.

Opširnije...
 
Deseta Noć muzeja u Slatini PDF Ispis E-mail
Prošle
Srijeda, 04. 02. 2015.

 

Opširnije...U našem je Muzeju u petak, 30. siječnja, već tradicionalno obilježena još jedna Noć muzeja. Osnovna je ideja popularizacija muzeja ne samo kao edukativnih ustanova nego i kao prostora zabave i konstruktivnog provođenja slobodnog vremena, te kao glavnih točki kulturno-turističkih itinerara. U sklopu poticanja afirmacije i sjećanja na velike ljude hrvatske kulture, umjetnosti i znanosti ove je godine Hrvatsko muzejsko društvo manifestaciju zamislilo kao posvetu Nikoli Tesli, njegovim izumima i otkrićima.

Opširnije...
 
Noć muzeja 2015. u slatinskom Muzeju PDF Ispis E-mail
Prošle
Utorak, 27. 01. 2015.

 

Opširnije...Dragi prijatelji, pozivamo Vas da zajednički obilježimo jubilarnu desetu godišnjicu održavanja manifestacije Noći muzeja u organizaciji Hrvatskog muzejskog društva. Kao što je poznato, prigodan se program s bogatim i raznorodnim sadržajima organizira u muzejima, galerijama i ostalim kulturnim ustanovama diljem Hrvatske zadnji petak mjeseca siječnja, od rane večeri pa sve do jedan sat iza ponoći, uz besplatan ulaz posjetiteljima. Osnovna je ideja poticanje percepcije muzeja kao dinamičnih institucija u kojima imamo pristup  informacijama, idejama i stvaralaštvu, te u kojima se istražuje, čuva i interpretira bogata baština.

Opširnije...
 
Otvorenje stalnog postava slatinskog Muzeja PDF Ispis E-mail
Prošle
Utorak, 20. 01. 2015.

 

Opširnije...Nakon trideset godina prikupljanja i obrade muzejske građe sa zadovoljstvom Vas pozivamo da s nama podijelite radost otvorenja stalnog postava slatinskog Muzeja u kojem su izloženi brojni predmeti prirodne, kulturne i duhovne baštine s pričama koje se kriju iza njih. Kao i dosad, želimo i ovoga puta s Vama podijeliti ovaj svečani trenutak – jer su čuvanje i briga o kulturnoj baštini najljepši posao na svijetu.

Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 9 - 16 od 23

 
Najnovije vijesti
Popularno

Zavičajni muzej Slatina ©, design by Ture