Zavičajni muzej Slatina
Vijesti
Novosti
Muzej
Zbirke
Izložbe
Zavičajnici
Edukacijske aktivnosti
Istraživački rad
Muzejske publikacije
Donacije
Linkovi
Elektronička knjižara
Javna nabava i pristup informacijama
 
Tadicijski nakit 
Zavičajni muzej Slatina arrow Novosti
Novosti
Zdravko Milić - Misija PDF Ispis E-mail
Petak, 06. 10. 2017.
Opširnije... U izložbenom prostoru Zaviĉajnog muzeja u Slatini otvara se u petak, 6.listopada 2017. u 19 sati izložba pod nazivom „Misija“ suvremenog hrvatskog umjetnika ZDRAVKA MILIĆA. Izložba je uvodni program 23. Međunarodnog glazbenog festivala Dani Milka Kelemena. Kustosica izložbe i autorica predgovora u katalogu je Višnja Slavica Gabout, koja će izložbu i otvoriti. U tekstu predgovora ona između ostaloga kaže:
Opširnije...
 
Izmjene i dopune Plana nabave za 2017. godinu PDF Ispis E-mail
Srijeda, 24. 05. 2017.
  Ovdje možete preuzeti dokument u PDF formatu Izmjene i dopune Plana nabave za 2017. godinu  
 
Pravilnik o provedbi postupka jednostavne nabave PDF Ispis E-mail
Nedjelja, 21. 05. 2017.

 Ovim se Pravilnikom uređuje postupak koji prethodi stvaranju ugovornog odnosa za nabavu robe, radova i usluga, procijenjene vrijednosti do 200.000,00 kuna za nabavu roba i usluga, odnosno 500.000,00 kuna za nabavu radova (udaljnjem tekstu: jednostavna nabava) za koje sukladno odredbama Zakona o javnoj nabavi ne postoji obveza provedbe postupaka javne nabave.

Opširnije...
 
Obavijest o nepostojanju sukoba interesa PDF Ispis E-mail
Nedjelja, 21. 05. 2017.

 Na temelju članka 76. Zakona o javnoj nabavi („Narodne novine“, br. 120/16.), predstavnici Zavičajnog muzeja Slatina kao naručitelja potpisali su Izjave o nepostojanju sukoba interesa kojom izjavljuju da ne obavljaju upravljačku djelatnost, niti su vlasnici poslovnih udjela i dionica, odnosno drugih prava na temelju kojih sudjeluje u upravljanju, odnosno u kapitalu bilo kojeg gospodarskog subjekta s više od 0,5%. Stoga ne postoje gospodarski subjekti s kojima Zavičajni muzej Slatina ne smije sklapati ugovore o javnoj nabavi (u svojstvu ponuditelja, člana zajednice ponuditelja, i podugovaratelja).

U Slatini, 30. siječnja 2017.

 
Čestitke za Uskrs PDF Ispis E-mail
Utorak, 18. 04. 2017.

 Opširnije...  Učenici drugih razreda osnovne škole Josipa Kozarca sa  svojim učiteljicama u Zavičajnom muzeju Slatina izrađivali su čestitke koje će preko „muzejske“ pošte poslati  svojim prijateljima i članovima obitelji.

Prije same radionice ravnateljica muzeja pokazala je učenicima nekoliko čestitaka iz muzejskih zbirki, najčešće motive koji se pojavljuju na uskrsnim čestitkama, njihovo značenje i podsjetila  ih je na  lijepe običaje da čestitke ispisane vlastitom rukom pošaljemo za prigodne blagdane, imendane ili rođendane i time razveselimo  naše najdraže. 

Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 31 - 45 od 75

 
Najnovije vijesti
Popularno

Zavičajni muzej Slatina ©, design by Ture