Zavičajni muzej Slatina
Informacije
Novosti
Muzej
Zbirke
Izložbe
Zavičajnici
Edukacijske aktivnosti
Istraživački rad
Muzejske publikacije
Donacije
Linkovi
Elektronička knjižara
Javna nabava
 
Tadicijski nakit 
Zavičajni muzej Slatina arrow Novosti
Novosti
Izmjene i dopune Plana nabave za 2017. godinu PDF Ispis E-mail
Srijeda, 24. 05. 2017.
  Ovdje možete preuzeti dokument u PDF formatu Izmjene i dopune Plana nabave za 2017. godinu  
 
Pravilnik o provedbi postupka jednostavne nabave PDF Ispis E-mail
Nedjelja, 21. 05. 2017.

 Ovim se Pravilnikom uređuje postupak koji prethodi stvaranju ugovornog odnosa za nabavu robe, radova i usluga, procijenjene vrijednosti do 200.000,00 kuna za nabavu roba i usluga, odnosno 500.000,00 kuna za nabavu radova (udaljnjem tekstu: jednostavna nabava) za koje sukladno odredbama Zakona o javnoj nabavi ne postoji obveza provedbe postupaka javne nabave.

Opširnije...
 
Obavijest o nepostojanju sukoba interesa PDF Ispis E-mail
Nedjelja, 21. 05. 2017.

 Na temelju članka 76. Zakona o javnoj nabavi („Narodne novine“, br. 120/16.), predstavnici Zavičajnog muzeja Slatina kao naručitelja potpisali su Izjave o nepostojanju sukoba interesa kojom izjavljuju da ne obavljaju upravljačku djelatnost, niti su vlasnici poslovnih udjela i dionica, odnosno drugih prava na temelju kojih sudjeluje u upravljanju, odnosno u kapitalu bilo kojeg gospodarskog subjekta s više od 0,5%. Stoga ne postoje gospodarski subjekti s kojima Zavičajni muzej Slatina ne smije sklapati ugovore o javnoj nabavi (u svojstvu ponuditelja, člana zajednice ponuditelja, i podugovaratelja).

U Slatini, 30. siječnja 2017.

 
Čestitke za Uskrs PDF Ispis E-mail
Utorak, 18. 04. 2017.

 Opširnije...  Učenici drugih razreda osnovne škole Josipa Kozarca sa  svojim učiteljicama u Zavičajnom muzeju Slatina izrađivali su čestitke koje će preko „muzejske“ pošte poslati  svojim prijateljima i članovima obitelji.

Prije same radionice ravnateljica muzeja pokazala je učenicima nekoliko čestitaka iz muzejskih zbirki, najčešće motive koji se pojavljuju na uskrsnim čestitkama, njihovo značenje i podsjetila  ih je na  lijepe običaje da čestitke ispisane vlastitom rukom pošaljemo za prigodne blagdane, imendane ili rođendane i time razveselimo  naše najdraže. 

Opširnije...
 
Gradonačelnik Ivan Roštaš otvorio “Noć muzeja 2017.” PDF Ispis E-mail
Subota, 28. 01. 2017.

 Opširnije...  U petak, 27. siječnja, u Zavičajnom muzeju Slatina održana je manifestacija „Noć muzeja 2017.“  čija  ovogodišnja tema glasi „Glazba i glazbeni velikani i njihov utjecaj na društvo“. Noć je započela otvaranjem izložbe  „Iz Tehničke zbirke slatinskog muzeja“ koju je uz ravnateljicu Zavičajnog muzeja Dragicu Šuvak, svečano  otvorio   gradonačelnik Grada Slatine Ivan Roštaš pritom naglasivši da su se ulaganja u Zavičajni muzej nastavila i u prošloj godini:

Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 31 - 45 od 74

 
Najnovije vijesti
Popularno

Zavičajni muzej Slatina ©, design by Ture