Zavičajni muzej Slatina
Informacije
Novosti
Muzej
Zbirke
Izložbe
Zavičajnici
Edukacijske aktivnosti
Istraživački rad
Muzejske publikacije
Donacije
Linkovi
Elektronička knjižara
Javna nabava
 
Tadicijski nakit 
Zavičajni muzej Slatina arrow Novosti
Novosti
Otvorena izložba slatinskog umjetnika Fikreta Balića PDF Ispis E-mail
Ponedjeljak, 20. 06. 2016.

 Opširnije...„Prostorna punoća“ – izložba slatinskog umjetnika Fikreta Balića, svečano je otvorena u četvrtak 16. lipnja, u prostorijama Zavičajnog muzeja Slatina. Ravnateljica Zavičajnog muzeja Dragica Šuvak i Kornelija Krpačić, profesorica povijesti i umjetnosti, više su rekle o autoru izložbe i tehnici akrila kojom je autor i ovaj put  iznenadio publiku svježinom i novim idejama koje su prikazane na slikama.

Opširnije...
 
Poziv za dostavu ponude PDF Ispis E-mail
Petak, 17. 06. 2016.

Opširnije...

Naručitelj Zavičajni muzej Slatina, upućuje Poziv na dostavu ponuda za izvođenje radova dovršenja depoa Zavičajnog muzeja Slatina, sukladno Troškovniku koji se nalazi u prilogu.

Opširnije...
 
U Zavičajnom muzeju otvorena izložba “Vedrina japanskog kilta” PDF Ispis E-mail
Petak, 26. 02. 2016.

 Opširnije... U četvrtak, 25. veljače u Zavičajnom muzeju Slatina, otvorena je izložba  pod nazivom „Vedrina japanskog kilta“. Drevnu vještinu spajanja nekoliko slojeva tkanine u umjetnički vrijedan tekstilni kolaž kilt predstavila je ravnateljica Zavičajnog muzeja Slatina Dragica Šuvak uz prevoditeljsku pomoć profesorice engleskog jezika Grete Lazić.

Opširnije...
 
Vedrina japanskog kilta PDF Ispis E-mail
Nedjelja, 21. 02. 2016.

 Opširnije... Dragi prijatelji slatinskog muzeja, pozivamo vas da u  muzeju posjetite gostujuću izložbu „Vedrina japanskog kilta“ koja pokazuje kako je  drevna vještina spajanja nekoliko slojeva tkanine od svakodnevnog uporabnog predmeta prerasla u umjetnički vrijedan tekstilni kolaž kilt.

Opširnije...
 
Noć muzeja 2016. PDF Ispis E-mail
Srijeda, 27. 01. 2016.

 Opširnije...Pozivamo Vas da nam se u petak 29. siječnja 2016. pridružite u Noći muzeja 2016. Za posjetitelje, prijatelje i mnogobrojne suradnike ove smo godine pripremili:

Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 31 - 45 od 63

 
Najnovije vijesti
Popularno

Zavičajni muzej Slatina ©, design by Ture