Zavičajni muzej Slatina
Informacije
Novosti
Muzej
Zbirke
Izložbe
Zavičajnici
Edukacijske aktivnosti
Istraživački rad
Muzejske publikacije
Donacije
Linkovi
Elektronička knjižara
Javna nabava
 
Tadicijski nakit 
Zavičajni muzej Slatina arrow Novosti
Novosti
Natječaj za stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa PDF Ispis E-mail
Utorak, 07. 08. 2018.

Zavičajni muzej Slatina raspisuje natječaj za stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa, s traženim zvanjem mag. povijesti. Natječaj traje od 6. do 16. kolovoza 2018. godine. Uvjeti i potrebna dokumentacija nalaze se u prilogu.

 

Uvjeti i potrebna dokumentacija

 
Srebrena povelja Matice hrvatske uručena je predsjednici Ogranka Matice hrvatske u Slatini PDF Ispis E-mail
Subota, 14. 07. 2018.

 Opširnije...  Gospodin Stjepan Damjanović, predsjednik Matice hrvatske uručio je 16. lipnja ove godine u Rijeci srebrenu povelju Matice hrvatske predsjednici Ogranka Matice hrvatske u Slatini gospođi Zorici Varga za objavljenu knjigu Zbornik radova znanstvenog skupa Svećenik Julije Bürger (1885.-1944.) i njegovo vrijeme.

Opširnije...
 
Volontiram, srce diram PDF Ispis E-mail
Petak, 15. 06. 2018.

 Opširnije...U sklopu projekta “Volontiram, srce diram” kojeg financijski podržava  Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva proveden je Natječaj za najbolji dječjilikovni i literarni rad na temu "Volontiram, srce diram".

Opširnije...
 
Etički kodeks Zavičajnog muzeja Slatina PDF Ispis E-mail
Srijeda, 13. 06. 2018.
Etički kodeks zaposlenika Zavičajnog muzeja Slatina sastavljen je i donesen radi promicanja etičkih i moralnih načela te općeprihvaćenih trajnih vrijednosti u načinu ponašanja, ophođenja u međusobnim i profesionalnim odnosima prvenstveno samih zaposlenika Muzeja, ali i u odnosu zaposlenika prema građanima, prema korisnicima, prema radu, struci i ugledu te organizacijske kulture ustanove s ciljem ostvarivanja zajedničkog dobra i jačanju povjerenja građana u djelatnost Muzeja kao javne službe.
Opširnije...
 
Glazbena radionica «Ručicama do glazbe» PDF Ispis E-mail
Ponedjeljak, 26. 03. 2018.

 Opširnije...  U suradnji s Glazbenom školom Milka Kelemena u srijedu 21. ožujka u Zavičajnom muzeju Slatina održana je glazbena radionica «Ručicama do glazbe».  Nastavnice Glazbene škole Sandra Pavić, Andrijana Jaković i Sara Mojzeš osmislile su radionicu za druge razrede osnovnih škola kako bi ih upoznale s radom svoje škole i s glazbom općenito.

Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 1 - 15 od 67

 
Najnovije vijesti
Popularno

Zavičajni muzej Slatina ©, design by Ture