Zavičajni muzej Slatina
Informacije
Novosti
Muzej
Zbirke
Izložbe
Zavičajnici
Edukacijske aktivnosti
Istraživački rad
Muzejske publikacije
Donacije
Linkovi
Elektronička knjižara
Javna nabava
 
Tadicijski nakit 
Zavičajni muzej Slatina arrow Novosti
Novosti
Srebrena povelja Matice hrvatske uručena je predsjednici Ogranka Matice hrvatske u Slatini PDF Ispis E-mail
Subota, 14. 07. 2018.

 Opširnije...  Gospodin Stjepan Damjanović, predsjednik Matice hrvatske uručio je 16. lipnja ove godine u Rijeci srebrenu povelju Matice hrvatske predsjednici Ogranka Matice hrvatske u Slatini gospođi Zorici Varga za objavljenu knjigu Zbornik radova znanstvenog skupa Svećenik Julije Bürger (1885.-1944.) i njegovo vrijeme.

Opširnije...
 
Volontiram, srce diram PDF Ispis E-mail
Petak, 15. 06. 2018.

 Opširnije...U sklopu projekta “Volontiram, srce diram” kojeg financijski podržava  Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva proveden je Natječaj za najbolji dječjilikovni i literarni rad na temu "Volontiram, srce diram".

Opširnije...
 
Etički kodeks Zavičajnog muzeja Slatina PDF Ispis E-mail
Srijeda, 13. 06. 2018.
Etički kodeks zaposlenika Zavičajnog muzeja Slatina sastavljen je i donesen radi promicanja etičkih i moralnih načela te općeprihvaćenih trajnih vrijednosti u načinu ponašanja, ophođenja u međusobnim i profesionalnim odnosima prvenstveno samih zaposlenika Muzeja, ali i u odnosu zaposlenika prema građanima, prema korisnicima, prema radu, struci i ugledu te organizacijske kulture ustanove s ciljem ostvarivanja zajedničkog dobra i jačanju povjerenja građana u djelatnost Muzeja kao javne službe.
Opširnije...
 
Glazbena radionica «Ručicama do glazbe» PDF Ispis E-mail
Ponedjeljak, 26. 03. 2018.

 Opširnije...  U suradnji s Glazbenom školom Milka Kelemena u srijedu 21. ožujka u Zavičajnom muzeju Slatina održana je glazbena radionica «Ručicama do glazbe».  Nastavnice Glazbene škole Sandra Pavić, Andrijana Jaković i Sara Mojzeš osmislile su radionicu za druge razrede osnovnih škola kako bi ih upoznale s radom svoje škole i s glazbom općenito.

Opširnije...
 
Izložba Miroslava Benakovića PDF Ispis E-mail
Srijeda, 21. 03. 2018.

Opširnije... Izložba skulptura osječkog kipara (i višeg restauratora za metal, drvo, staklo i keramiku u Muzeju Slavonije u Osijeku) Miroslava Benakovića prezentirat će raspela i skulpture koje prikazuju dijelove iz ciklusa Kristove muke. Kroz izložbu prezentirat će se simbolika križa kao kršćanskog znaka, ali i kao znaka koji je postojao puno prije formacije kršćanstva (u Egiptu, Indiji, Kini,..). Radionica koja pripada Muzeju Slavonije (gdje radi kao viši muzejski preparator za keramiku, metal, drvo i kamen) i privatna radionica istodobno su obrtnička mjesta i umjetnički ateljei, mjesta gdje nastaju pomno promišljena i izvedena skulptorska djela.

Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 1 - 15 od 66

 
Najnovije vijesti
Popularno

Zavičajni muzej Slatina ©, design by Ture